www.sdlsuite.com Forum Index www.sdlsuite.com
Discussion of technical aspects of the SDL Component Suite
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Win64

 
Post new topic   Reply to topic    www.sdlsuite.com Forum Index -> GeoPack
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jmars



Joined: 09 Jan 2012
Posts: 3

PostPosted: Wed Jan 11, 2012 11:16 am    Post subject: Win64 Reply with quote

Dear Mr. Lohninger,

Is it posible to have the components in Win64? According my XE2 they are only Win32.
First I tried the lite edition then the registered version.

Thank you in advance.

Joost Mars
Back to top
View user's profile Send private message
jvgoor



Joined: 07 Sep 2011
Posts: 42
Location: Maasland, The Netherlands

PostPosted: Tue Jan 31, 2012 3:46 pm    Post subject: 64 Bits Reply with quote

It should be possible to use the components in a 64-bit program without any problem. You will however not have the benefits of the 64-bits stuff.

I have no experience with this, but so was told by Embarcadero during their introduction tour of XE2.
_________________
Jaap van Goor
Promanent b.v.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.sdlsuite.com Forum Index -> GeoPack All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group